Fysiotherapie de Huet Doetinchem
  • Fysiotherapie de Huet Doetinchem
  • Fysiotherapie de Huet Doetinchem
  • Fysiotherapie de Huet Doetinchem
  • Fysiotherapie de Huet Doetinchem
  • Fysiotherapie de Huet Doetinchem

Wie zijn wij?

Het vaste team van Fysiotherapie ‘de Huet’ bestaat uit Linda Seijsener en Astrid Hiddink. Vaak worden wij verder aangevuld met stagiaires of waarnemers.

Wij zijn allen werkzaam als algemeen fysiotherapeut, maar daarnaast heeft natuurlijk een ieder zo zijn eigen specialisaties en interesses. Voor meer informatie klikt u op de onderstaande foto´s.

Kwaliteit

Al onze medewerkers staan geregistreerd en het Cenraal Kwaliteits Register van het KNGF en zijn uiteraard ook BIG-geregistreerd. Als team blijven wij ons continu scholen, ontwikkelen en specialiseren om zo adequaat in te kunnen spelen op alle veranderende omstandigheden binnen de gezondheidszorg.
Zo zijn wij ons naast de reguliere fysiotherapie bijvoorbeeld ook meer gaan specialiseren in de zorg voor de geriatrische patiënt, ThuiszorgFysiotherapie, Bedrijfsfysiotherapie en Sensomotoriek bij kinderen.

Samenwerking

Samenwerking binnen de zorg steeds belangrijker, zeker met de nieuwe WMO-wetgeving. Om een completer zorgpakket aan te kunnen bieden werken wij nauw samen met de andere disciplines binnen ons paramedisch centrum, zoals ergotherapie, logopedie, voedingsadvies, kindercoaching en thuiszorg (kijk op www.paramedischcentrumdehuet.nl).

Maar ook met Buurtzorg, Sensire, MEE, Fokus, ZoZijn, Ouderen Service Achterhoek en diverse scholen hebben wij een goede samenwerking.

linda_fysiotherapie_doetinchem astrid-fysiotherapie-doetinchem